Lediga tjänster | Uppdragsansvarig/Handläggare och
VVS-projektör

Det är full fart på vår konsultverksamhet och vi söker nya medarbetare.

Ansök idag!

Vad kan Metator erbjuda?

Vi är ett litet företag med korta beslutsvägar och nära samarbete mellan kollegorna. Vi har en öppen kommunikation om strategiska beslut, systemlösningar och tekniska detaljer inom våra uppdarag. Vår organisation är öppen och prestigelös.

Förutom bra och förmånliga anställningsvillkor, erbjuder vi en arbetsplats med bra stämning där vi trivs att arbeta och umgås med varandra. Hos oss uppmuntras du att ta egna initiativ och styra ditt eget arbete samtidigt som du får stort eget ansvar för dina egna uppdrag, kunder och affärer.

Vi värderar relationer och tillsammansskapande och prioriterar ett flexibelt och kreativt förhållningssätt. Vi vill skapa en positiv och omtänksam kultur både internt och gentemot våra kunder.

Just nu:

Vi söker fler medarbetare - skicka in din ansökan idag!

 

Uppdragsansvarig/ansvarig handläggare – Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av VVS-projektering. Du kommer att ansvara för egna projekt som kan innebära mindre utredningar och förstudier lika mycket som större projekteringsuppdrag som löper under längre tid. Du har stort kundfokus, en nöjd kund är en återkommande kund. Du är van vid att planera din egen och andras tid i olika projekt och vill skapa en god stämning i gruppen och med dina kunder. Du har givetvis också erfarenhet av fakturering och ekonomisk uppföljning.

VVS-projektör – vi ser helst att du är självgående och har erfarenhet av både rör- och ventilationsprojektering i Magicad och Revit. Du har lätt att samarbeta i grupp och är öppen för olika lösningar och van vid tekniska beskrivningar.

Energi- och VVS-projektör– du har några års erfarenhet i branschen. Vi förutsätter att du har en energiteknisk bakgrund. Viktiga egenskaper är att du är lyhörd, gillar att arbeta tillsammans i grupp och är lösningsorienterad. Vana vid VVS-projektering för både rör och ventilation är meriterande.

Meriterande är också kunskaper inom:
– Miljöbyggnad
– BREEAM
– Magicad/Revit
– IDA ICE
– VIP-Energy


Är du intresserad av att börja arbeta hos oss?

Maila gärna ditt CV nedan eller ring och presentera dig själv.
Ring Joakim Lögdström, 08-702 32 62 eller maila till Joakim Lögdström

 

Din ansökan med CV kan du e-posta nedan eller skicka per brev till
Metator VVS Konsult AB, Box 171 33, 104 62 Stockholm.

Ansökan

Ingen fil vald

Ring oss idag! Vi befinner oss i en expansiv fas! 087023250  

Krukmakargatan 40, Stockholm,  104 62

Metator VVS Konsult AB

 

  • ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Metator aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering, offerering eller ansökningar, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuellt. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Metator. Läs mer.

  087023250