Lediga tjänster | Uppdragsansvarig/Handläggare och
VVS-projektör

Det är full fart på vår konsultverksamhet och vi söker nya medarbetare.

Ansök idag!

Vad kan Metator erbjuda?

Vi är ett litet företag med korta beslutsvägar och nära samarbete mellan kollegorna. Vi har en öppen kommunikation om strategiska beslut, systemlösningar och tekniska detaljer inom våra uppdarag. Vår organisation är öppen och prestigelös.

Förutom bra och förmånliga anställningsvillkor, erbjuder vi en arbetsplats med bra stämning där vi trivs att arbeta och umgås med varandra. Hos oss uppmuntras du att ta egna initiativ och styra ditt eget arbete samtidigt som du får stort eget ansvar för dina egna uppdrag, kunder och affärer.

Vi värderar relationer och tillsammansskapande och prioriterar ett flexibelt och kreativt förhållningssätt. Vi vill skapa en positiv och omtänksam kultur både internt och gentemot våra kunder.

Vi söker:

Uppdragsansvarig/ansvarig handläggare – Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av VVS-projektering. Du kommer att ansvara för egna projekt som kan innebära mindre utredningar och förstudier lika mycket som större projekteringsuppdrag som löper under längre tid. Du har stort kundfokus - en nöjd kund är en återkommande kund. Du är van vid att planera din egen och andras tid i olika projekt och vill skapa en god stämning i gruppen och med dina kunder. Du har givetvis också erfarenhet av fakturering och ekonomisk uppföljning.

VVS-projektör – vi ser helst att du är självgående och har erfarenhet av både rör- och ventilationsprojektering i Magicad och Revit. Du har lätt att samarbeta i grupp och är öppen för olika lösningar och van vid tekniska beskrivningar.

Energi- och VVS-projektör– du har några års erfarenhet i branschen. Vi förutsätter att du har en energiteknisk bakgrund. Viktiga egenskaper är att du är lyhörd, gillar att arbeta tillsammans i grupp och är lösningsorienterad. Vana vid VVS-projektering för både rör och ventilation är meriterande.

Meriterande är också kunskaper inom:
– Miljöbyggnad
– BREEAM
– Magicad/Revit
– IDA ICE
– VIP-Energy

Är du intresserad av att börja arbeta hos oss?

Din ansökan med CV kan du maila till vvs@metator.se eller använd formuläret nedan.

Ansökan

Ingen fil vald

Ring oss idag! Vi befinner oss i en expansiv fas! 087023250