Lediga tjänster | VVS konsulter

Det är full fart på vår konsultverksamhet och vi söker ständigt nya medarbetare.

Ansök idag!

Vad kan Metator erbjuda?

Vi är ett litet företag med korta beslutsvägar och nära samarbete mellan kollegorna. Vi har en öppen kommunikation om strategiska beslut, systemlösningar och tekniska detaljer inom våra uppdarag. Vår organisation är öppen och prestigelös.

Förutom bra och förmånliga anställningsvillkor, erbjuder vi en arbetsplats med bra stämning där vi trivs att arbeta och umgås med varandra. Hos oss uppmuntras du att ta egna initiativ och styra ditt eget arbete samtidigt som du får stort eget ansvar för dina egna uppdrag, kunder och affärer.

Just nu:

Vi söker just nu en energikonsult som vill utvecklas med oss i en kreativ och teknikorienterad miljö. Vi värdesätter att du är initiativrik och lösningsorienterad och att du gillar att arbeta i grupp. Vi förutsätter att du har en energiteknisk bakgrund och är antingen nyutexaminerad eller har tidigare erfarenhet i byggbranschen.

 

Meriterande är kunskaper inom:
– Miljöbyggnad
– Magicad/Revit
– IDA ICE/VIP-Energy

 

Vi söker också en snabb och vass VVS-konsult


Är du intresserad av att börja arbeta hos oss?

Maila gärna ditt CV nedan eller ring och presentera dig själv.
Ring Joakim Lögdström, 08-702 32 62

 

Din ansökan med CV kan du e-posta nedan eller skicka per brev till
Metator VVS Konsult AB, Box 171 33, 104 62 Stockholm.

Ansökan

Ring oss idag! Vi befinner oss i en expansiv fas! 087023250  

Krukmakargatan 40, Stockholm,  104 62

Metator VVS Konsult AB

 

  • ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Metator aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering, offerering eller ansökningar, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuellt. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Metator. Läs mer.

    Information om Covid-19 - Läs här

  087023250