Corona | Covid-19

Med anledning av Corona/Covid-19.

Omtanke om medarbetare, kunder och uppdrag.

Situationen som råder är skrämmande med alla frågetecken och rädslor kring Corona/Covid-19 men har också visat på vår vilja att hjälpa varandra. Samtidigt är alla överens om att vi som är friska ska göra vårt yttersta för att hålla hjulen i samhället igång, vilket även gäller vår verksamhet.

För att skapa så mycket trygghet som möjligt och för att ta hand om våra medarbetare, kunder och besökare på bästa sätt, försöker vi att jobba på som vanligt (nästan) och samtidigt noggrant följa myndigheternas rekommendationer.

Här gör vi allt vi kan för att förhindra spridning av viruset. Våra samarbeten fortsätter som vanligt men eftersom vi uppmuntrar till arbete hemifrån är många möten digitala just nu. Vi vill inte riskera att utsätta våra medarbetare, besökare eller kunder för förhöjd smittorisk. Kanske ses vi på Skype? Teams? Välj du, vi är flexibla.

Vi är noga med att de som är på/besöker vårt kontor inte har besökt ett område/land som UD avråder från resor till, inte har några som helst symptom på förkylning, influensa eller annan virussjukdom och inte tillhör en riskgrupp eller har anhöriga som tillhör en riskgrupp.

Var rädd om dig och tillsammans tar vi oss igenom denna svåra tid.

 

/Teamet på Metator

Kontakta oss